Nieuws over de muziekwereld

Onlangs heb je kunnen lezen dat de 49 jarige vriendin van Rolling Stone zanger Mick Jagger zelfmoord heeft gepleegd in haar appartement in New York. De modeontwerpster is op dinsdag 25 maart gecremeerd. In een krant stond dat je er rekening mee moest houden dat de crematie in een kleine kring plaats zou vinden, en dat op de begraafplaats nog meerdere beroemdheden lagen begraven. Je kon een woordvoerder van de Rolling Stones horen zeggen dat er gebeden waren tijdens de ceremonie, maar je kon ook toespraken van Mick Jagger en de broer van de modeontwerpster verwachten.

Je kunt in de landelijke krant lezen dat de modeontwerpster alles aan haar vriend Mick Jagger heeft nagelaten. In een Amerikaans dagblad las je dat de erfenis voornamelijk bestond uit haar appartement in Manhattan. Het testament van de modeontwerpster kun je volgens de krant ook zien als een laatste liefdesverklaring aan Rolling Stone zanger Mick Jagger. De broer en de zus van de mode ontwerpster kun je niet zien als erfgenamen, ze komen namelijk niet in het testament voor. Wat je ook niet moet vergeten is dat de modeontwerpster zeker ook schulden na laat, het is zeker dat tenminste één onderneming in de problemen verkeert. De negenenveertigjarige modeontwerpster en Mick Jagger waren 13 jaar samen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>